Powered By Blogger

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Herbes -biljardoori on taysin hullaantunut Teuvoon!





Teuvoa on jatkuvasti pyydetty itkien kiertamaan useassa ulkomaaseessa  ja Poytyan kirkonkylalla ja pelastamaan ihmiset.  Plokiakaan ole kerinnyt paivittaa koska Teuvolla on ollut vakava hengellinen kriisi koska en ole osannut paattaa onko munat parempia taytettyna vai ilman. Yrittajan elama kokoajan hyvin rankkaa, ettei sita tavallinen Siwan kassa lainkaan ymmarra! Taallakin on jarkyttavan itsekeskeisia ihmisia jotka yrittavat varastaa muiden huomion niin etta Teuvoa ei  nae kukaan! Onneksi olen vaatimaton ja upea enka lainkaan itsekeskeinen kuten muut!

En voi sanoa yhtaan enempaa koska jumala on kieltanyt. Vain sen sanon etta kaikki ovat tulleet matkallani  sanomaan suoraan Teuvolle etta olen kuin paajohtaja tai  hanen rouvansa eika ihmiset osaa paattaa etta kumpaa muistutan enemman. Eraskin varakas herramies kuuluisassa luxus lounge  tyyppisessa ravintolassa sirotteli sikarintuhkaa lattialle ja iski silmaa saavuttaakseen Teuvon huomion kuului sanovan toiselle umpiamerikaksi  etta " he is obviously a cleaner" joten miehet ihastelivat seka kauneuttani etta alykkyyttani ja viittoivat minua useasti luokseen. Onneksi puhun taydellista englantia! Koska olen uskollinen miehelleni Mällille ja enka pussaile suinkaan vieraitten kanssa vaan ainoastaan tuttujen en voinut menna mihinkaan vaikka mies selvasti halusi etta muutan hanen luokseen Hiekkajoen kalasarkille asti. Kaikki himoitsevat Teuvon nayttavaa Peipi doll kehoa ja kaatuvat suoraan Teuvon paalle!


Huomasin samassa ravintolassa kun ihmiset ihmettelivat kauneuttani ja seksikyyttani etta eras tunnettu julkkismies tuijottaa minua helmet kaulassa ja tunnistin hanet herbesbiljardoori Loimi "Innocentius"  Lampaanliemeksi joka toimii Vatikaanin kristillisen siveysvalvontakomission paallikkona ja valvoo ettei mitaan siveettomyyksia missaan paase maailmassa tapahtumaan. Han tuijotti  minua taysin hullaantuneesti ja hanen paastaan valui hiki suoraan Raamatun paalle jota han oli juuri lukemassa.  Sain kamalan psyykkeeseen liittyvan kohtauksen silla tajusin etta han on taysin rakastunut Teuvoon!  Ensin luulin etta han on vain kateellinen kun on kuullut Teuvon karismasta ja siita kuinka Teuvo nakee jatkuvasti nakyja ja kaataa mummoja jokapaikassa. 


Kun kavelin hakemaan hanen ohitseen lisaa detox juomaa nain etta hanella on Raamattuun liimattuna Johanneksen evankeliumin kohdalle Teuvon seksikas ja upea vartalo, joka otettiin  kalsareissa Auliksen  40-vuotispaivilla kun leikittiin puukkohippasia ja Aulis oli saamassa juuri Teuvon kiinni ja yritti riisua kalsarit. 

Han tulikin valittomasti luokseni kun tunsi Teuvon ja pyysi itkien anteeksi etta ei ole viela liittynyt Hilluminaattiseurakuntaan. Han kertoi etta on kuullut etta paahtoleipa oli ilmestynyt Teuvon tukkahiukseen ja han valittomasti aikoi jattaa Vatikaanin ja rukoili Teuvoa etta saa alkaa valvomaan Teuvon siveytta taysin suoraan! Kaikki julkkikset tuntuu haluavan palasen Teuvosta!


Onneksi kusi ei nouse Teuvon paahan  vaikka olen kaunis ja upea seka menestyva niin useat palvovat Teuvon taysin kristillista kehoa ja alykkyytta! 


7 kommenttia:

  1. Täytetyt munat ovat parempia. Onko Teuvo jo maistellut kuuluisia töhnämunia, joita suoraan massiivisessa mediassakin mainostetaan ? Loppuvat kaupoista, kun perheenemännät himoitsevat töhnämunia ja tilaavat vaikka maiammisesta saakka, jos lähisiwan hylly on tyhjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monenlaista munaa on Teuvollakin ollut mutta ei viela tohnaa.

      Poista
  2. Teuvo on kyllä melkoinen munamaakari! Täytetyt munat on ihan hallussa. Mutta mites on, onko käytetyt munat parempia kuin ns. tuoreet?
    Ei sillä, että asia minua kiinnostaisi, mutta naapurinpoika näyttäisi olevan vahdilla kasvamassa kieroon ja hänellä on epämiellyttävä tapa kysellä minulta kaikenlaista esim. kun kesällä (talvella harvemmin) leikkaan nurmikkoa ilman paitaa. Tietäisi sitten, että mitä sille vastaisi. Ei se edes pääse vielä DTM:ään asiantuntijoilta kyselemään.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lampaanliemen munat taitaa olla aika kaytetyt. Parasta ennen -paivakin mennyt jo vuosia sitten. Sopii korkeintaan entisten nuorten kuoripoikien kuten Teuvo siveyden vartioimiseen.

      Poista
    2. Onneksi Lampaaniemi vartioi Teuvoa! Muuten voisi upea Teuvo luiskahtaa vaikka mille haureuden polulle. Luota vain Loimiin, hän on siveyden majakka tässä haureuden meressä. Hän luotsaa sinut puutteesta yltäkylläisyyteen vaikka ihan käsikopelolla edeten jos ei muu auta!

      Vaikka en usko, että Teuvo tarvitsee Paimenen Sauvaa saavuttaakseen johdatuksen ja säkenöivän Valaistumisen, mutta ei kai siitä haittaakaan ole, tuumii Lampaankoipi.
      T. Strippis, syntinen lihaa syövä hetero eli toinen jalka Helvetissä

      Poista
    3. Eheytä se naaputin kolli. Laita muijas leikkaamaan sitä nurmikkoa yläosattomissa ?

      Poista