Powered By Blogger

torstai 11. helmikuuta 2016

Teuvon karisma pelastaa Suomen mummo kerrallaan!




Olemme ruvenneet Auliksen kanssa harjoittelemaan mummojen ja nayttavien ja tunnettujen henkiloiden osa-aikaista kaatamista ja perustaneet taysin kristillisen ja illaminaattivapaan seurakunnan jolla ei ole nimea ja kielilla puhumista taalla kylilla. Ja lukuisat fanini voisivatkin ehdottaa ryhmallamme kristillisen mutta tyylikkaan eika lainkaan tuomitsevan nimen! Odotamme jo tuhansittain kutsuja eri puolelle Suomea ja osittain Austraaliaankin, jossa on valtava maara Teuvon faneja ja plokin kavijakayrat notkuvat niin etta Nokia Mikro Mikko tietokoneeni meni taysin tukkoon!  Sanoin Aulikselle  etta olen jo vuosia toiminut koreografina ja esiintyjana joten eikohan nama jutut jo osata.  Mina kaadan ja Aulis kuvaa seuraavaan Tyrkpressen lehteen johon tulee kuuden aukeaman juttu Teuvosta ja Teuvon nakemista nayista esim miten vasemmat silmat menevat suoraan sille varattuun paikkaan helvetissa! Kuinka olenkaan kauhistunut koska vasen silmä oli Tyrkpresseninkin kannessa, eika  upeasti laihtuneen Teuvon kuvaa vaikka kuten olisi pitanyt!!


Teuvon maailman suosituimpaan  plokiin  nimittain tuli vaatimuksia  etta Suomen kansa joutuu taysin kadotukseen ilman Teuvoa ja etta Teuvon olis aloitettava saarnaajan tyot jo siksikin kun paahtoleipa ilmestyi Teuvon tukkaan, niin se tarkottaa etta Teuvolla on suuri tehtava Suomen kansalle ja viimeisimpien tietojen mukaan ehkä Lansi-Nigeriassa ja Austraaliassa myos. Kielillapuhuminen on helppoa kun on taysin kristillinen goolge transulater. Mina sanon jotain bupista tullessani ja kun ei siita saa selvaa niin Aulis katsoo transulaterista ja sanoo sen sitten muille ja nain Suomen kansa pelastuu suoraan! Pitaa vaan uskoa mita Teuvo sanoo! Idiyooot kusipaat!AaMEN!!


Lauantaina olin tulossa juuri bupista, koska saan niin jarjettoman hyvan olon juomisesta varsinkin kun olen 100% raittiina niin ajattelin kokeilla hengellista testosteroonia uhkuvaa karismaani Raili Tårta-Rayhalaan (ent. Torttu-Räyhälä) ja sanoin hanelle  kielilla etta usko valittomasti Teuvoon ja tue herran tyota niin pelastut aaMEEEN! Aulis vaitti myohemmin etta transulatorilla oli lukenut että heita ruma eukko femma mitä mulkkaat siina! Samaa vaitti  nimismieskin ja vaitti lisaksi torkeasti myohemmin, etta olin huutanut ja Raili pyortyi hapen puutteseen laheisyydessani ja vihjaili jotain hengityksen hajustani! Ja etta saan syytteen hairikoinnista ja lievasta ymparistorikoksesta vaikka minua vainotaan siksi koska nimeni on Teuvo! Raili taas rahapulassa keksi koko oikeusjutun eika hanen tilansa olisi tarvinnut mitaan ampulanssia ja elvytysta vaan Aulis oli reiluna kaverina tarjoutunu kyytimaan Railin mopon tarakalla  suoraan teho-osastolle. Raili onkin ollu aina jotenkin huomionkipea. Tama on torkeaa vainoamista ja kiusaamista koska pesin hampaani juuri jouluna, jolloin kavin kylvyssa myos! Vuoden 2053 kalenteria on edelleen myynnissa ja seuraavan vuoden kalenteri on tyon alla!



Moni kyselee kateuksissaan, etta mita kuvankasittelyohjelmaa Teuvo oikein kayttaa kun kuvani ovat niin upeita ja karismaattisia. Voin kaikille matkijoilleni kertoa, etta Teuvo leikkaa lehdista kuvia ja sitten liimaa ne suloisilla kasillaan Erikeeppperilla pahville taysin paallekkain!  


En ole sita paitsi ollut missaan vaiheessa lihava! 






7 kommenttia:

  1. Teuvo, olet idolini ja lisäksi kielinero! Fanitan sinua ihan kybällä. Mistä postimyynnistä niitä Teuvo-kalentereita saa ostaa? Ostan heti yhden itselleni kylppärin seinälle ja toisen serkun kummin kaimalle nimipäivälahjaksi. - Ja kiitos sille viitseliäälle, joka linkittää (toivottavasti jatkossakin) Teuvon tuotoksia Hymyn Tukiais-palstalle.

    VastaaPoista
  2. Nyrkilläkö kaadat?
    Nimiä ryhmälle: Laminaatittomat (voidaan sekoittaa rakennusfirmaan), Pillumisaattorit (voidaan sekoittaa seksivälinekauppiaisiin), Kristillis-eroottiset kaatajat, Soldiers of laardi, eikun loordi

    VastaaPoista
  3. Lisää ryhmänimiehdotuksia: Non-illuminaattorit (liian kyldyrelli?), Raatoraatajat, Raajojen rasittajat. - Terkut myös Aulikselle!

    VastaaPoista
  4. Teuvo sinä olet BEST :-)))
    Miten olisi ryhmän nimeksi "Karismaattiset illaminaattivapaat kaatajat" ???

    VastaaPoista
  5. Pyynnöstä ehdotus Teuvon seurakunnalle:
    TEuvon TAivaallisen Nuorekkaat USkoivaset eli TETANUS

    Tetanus viitaa pieneen jäykkyyteen, joka on hyväksi uskon, rakkauden ja yhteisten rahojen levityksessä. Kouristus taas kuvaa sitä mahtavaa tunnetta kun TETANUSTA riittävän voimallisesti harjoittaneet ovat hetken ilman JEESUKSEN veren voimaa! Tai muuta vastaavaa nestettä. Ja pillerin muotoisia öylättejä.
    TETANUS! Ja Taivaan portit aukeavat kuten lompakkosikin. Ja ehkä haarat.
    T.Strippis (mua on turha käännyttää, olen jo seurakunnan jäsen)

    VastaaPoista
  6. TET-ANUS on siksikin hyvä, että TET tarkoittaa myös TyöElämään Tutustumista, joka on tietysti glamourille vieresta. Ja ANUS tietysti sitä itseään.
    Eli TETANUS for the win! Kai...

    VastaaPoista