Powered By Blogger

maanantai 15. helmikuuta 2016

Upein ystavanpaiva ikina ja Teuvon nayttava ulkonako herattaa kysymyksia!



Teuvolla meni ystavanpaiva erittain raiskyvasti ja mieheni Mälli hemmotteli minua kokonaisella paketilla krillimakkaraa ja pullolla kirkasta kun se oli ulkona krillaamassa. Teuvo onkin sopivasti tallakin viikolla tehnyt elamantaparemontin.  Sitten rakas mieheni Mälli löi Teuvoa yhtakkia kairausporalla paahan mutta onneksi siinä oli upeat timanttiterat! Voiko kukaan enempaa toivoa rakkaaltaan ystavanpaivana? Lisaksi Mälli kuristi minua niin etta naapurin Reiska soitti poliisit paikalle. Oli upein ystavanpaiva ikina!

Monilla sivuilla on kuvia julkkikista ennen ja jalkeen jotta ihmiset saisi kauhistella kuinka jotkut on menneet lihomaan ja vanhenemaan ilman samanlaista elamantaparemonttia kuin Teuvolla on. Muista maailmantahdista poiketen Teuvo ei ole koskaan lihonut vaan on entista nayttavampi ja on paljon suloisempi Peipi Doll kuin koskaan! Teuvo kaiveli nuoruuskuvia jolloin Teuvokin tanssi Ala-Lerssinkylan Denu tanssiryhmassa joka lauantai ilta ennen varsinaista joukkotappelua ja putkaan paatymista mihin torkea poliisi aina  vei ja antoi useita sahkoiskuja jokapaikkaan! Sitten kun Teuvo tuli Seiska Liveen ja  kaikki yhtakkia halusi Teuvon ja  tuli megajulkkis niin heti tulivat kateelliset  arvostelemaan ulkonakoa että  muistutan muka jotain katkarapua Disneyn filmissa. Eikö julmuudella ole enääa mitään rajaa?! Se on kauheaa pilkkaa ja vain kateutta Teuvon suosiosta ja ammattitanssijan taidosta ja seksikkaasta ulkonaosta  koska kaikki halusi olla kuin Teuvo eika sille mitaan voi sille jos muistuttaa jotain toista megatahtea ja aaneni on kuin Deline Cionilla! Onneksi ei sentaan polkkatukkaista Siwan kassaa ainakaan!!! Mika olisi viela kauheampi kohtalo.

Teuvo alkoi heti tahdeksi ja seiskaliven Mr. Livejumalaksi valituksi tultuaan jumppaamaan Anne Airopicia ja juoksemaan maratoonia joka viikko yhden tunnetun julkkis Rainerin kanssa, ja teki  200 etunojapunnerrusta  joka ilta ja kampasi hiuksia jolloin veri alkoi yhtakkia kiertaa Teuvon paassa taysin suoraan! Lisaksi Teuvo harrasti hyvin terveellista ruokavaliota mita moni muukin tunnettu henkilo: Aurajuustoa erilaisilla kermaruuilla  seka friteerattua voita krillimakkaralla  ja pihlajanmarjamehua noin kolme pulloa viikossa seka joitakin kaljoja ja ehka lisaksi  jotain muutakin omatekoista Detox juomaa joka puhdistaa maksaa ja kirkastaa mm. nakoa ja korostaa Teuvon mummoja kaatavaa karismaa.

Joku saattaa luulla ja heti kateelliset tuli tietenki sanomaan ja alapeukuttamaan  etta Teuvon suloiset kasvot ja urheilullinen vartalo olisikin muka girurkin puukosta saatu! Se on median vaaristely ja ilkeasta kuvakulmasta otettuja kuvia. Ja muka että Teuvon tukka olisi tilattu Kiinasta Tseppelin malliston tammialennusmyynnista. Ja joku kateellinen vaitti etta Teuvolla olisi isonnettu nenaa?  Ei kai Teuvo myt  halua nayttaa Sihteeri Hönö Virtsaselta joka on tavis eikä ole lainkaan julkkis! Jos olen joskus semmosta menny sanomaan niin oon ollu vaan kannissa eika se pida yhtaan paikkaansa! Media vaaristelee aina ja vain sen takia koska nimeni on Teuvo!

Tama kuva osoittaa kuinka jokainen voi olla kaunis vaikka aikuistuukin niin sen voit tehda tyylikkaasti ja hyvalla maulla  toisin kuin joku Reiska tai Kake jotka jotenkin pilaa elamansa ja pistaa vaan kaiken menemaan juopottelulla ja syomalla kepappeja!
 


9 kommenttia:

  1. Onko Teuvolla sekaiho ? Noille mustapäille (en oo mikkään rasisti) kannattaisi tehdä jotain.

    VastaaPoista
  2. Teuvolla on ihana iho,.....

    VastaaPoista
  3. Kiitos taas Teuvo :-)))
    "kampasi hiuksia jolloin veri alkoi yhtakkia kiertaa Teuvon paassa taysin suoraan!" Tämä oli helmi jälleen kerran sai nauraa vedet silmissä, kiitos siitä. ja koska en sattuneista syistä viitsi kommentoida mitään mainittuun seiskaliveen, kommentoin tänne. Teuvo voi olla jumala livessä, mutta Nomina on siellä kirosana joka saa aikaan vain pahennusta :-))) Mutta onneksi Teuvoa voi lukea täältä blokista :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terppa Nomina! Joo tama on taysin hengelllista touhua! Teuvolla aivan korvia kuumottaa kun kehutaan!

      Poista
  4. Ihonhoito vastaus: Kyseessa on miehekas parransankeni ja osin tikanheittoarpia. Reiska joskus innostuu kateuksissaan heitteleen ohi taulun.

    VastaaPoista
  5. Taitaa miehesi Mälli itse olla varsinainen krilli mieheksi. Mälli vain kelluu tahdottomana odottaen, että joku ryhävalas imee sen suihinsa.

    En toki tarkoittanut Teuvon olevan ryhävalas, vaan ne muut. Jos Mälli lähtee muiden valaiden suihin, Princin syli on avoinna lohduttamaan Teukkulia.

    Pusuja, Principeca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pus pus, on se mutta onneksi kemiaa viela piisaa tililla.

      Poista
  6. Teuvo pliis lisää juttuja ..I Love Teuvo :-)))

    VastaaPoista
  7. Kyllä noista elintavoista kuka tahansa terveysintoilija on kateellinen. :) t. syyskoira

    VastaaPoista