sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Upea yksityiskeikkani lähellä Norjan rajaa! Heimo Pohjoisen-Sivellin kavi suoraan kimppuuni!



Miksei bnaadat koskaan julkaise upeita kuvia onnistuneista keikoistani joita on enemmän kuin niita missa Teuvo kuvataan rumastakuvakulmasta lattialta kun halutaan vain kateellisena rienata? Elamme selkeasti lopunaikoja jokapaikassa. Onneksi on Teuvo joka oikaisee nama vaaryydet ja nayttaa millainen Teuvo on oikeasti. Suloinen.

Olin yksityiskeikalla lahella Norjan rajaa eraan suuren fanin kotona johon Teuvo oli kutsuttu. Tama vahemman nayttava Heimo Pohjoisen-Sivellin on rukoillut Teuvoa saapumaan useita kertoja pitaen Teuvoa kasista kiinni itkien: "Tule rakas Teuvo meille koska naet suoraan nakyja jokapaikassa ja osaat ajaa dominat pois jotka koputtelee kokoajan ihmistennurkissa". Heimo myoskin lupasi, etta kierrattaa minua potkukelkalla pitkin Norjanrajaa tai tilaa kierratyskeskuksesta jonkun jateasioihin erikoistuneen karismaattisen herrasmiehen tulemaan treffeille. Sita varten tilasin Ale Expressenistä upeat kelkkahousut.

Olin nukkunut vasta 26 tuntia ja nain nayn etta ne unet pitaa ottaa tosissaan.  Heimoon meni kuitenkin melkeinheti paholainen! Heimo Pohjoisen-Sivellin  muuttui ilkeaksi kuten monet ihmiset  uudesti syntyneen Theuvorin seurassa, mista naita sairaita ihmisia oikein tulee? Teuvon pyhyys vetaa selkeasti puoleensa paholaisia ja dominoita!  Hän pakotti minut syomaan jaakaapin useaan kertaan taysin tyhjaksi vaikka olen 100% dieetilla ja yritti vakisin raahata Teuvon Alkoon vaikka  pukeudun kotioloissa paitaan jossa kristillinen teksti, joten Teuvoa ei voi syyttaa mistaan! Kayn itse Alkossa vain koska kaytän whiskia ja konjakkia vain akneni hoitoon ja moponi laakerien voiteluun!

Eika han ottanut minua potkukelkan kyytiin vaikka olin ostanut kelkkahousutkin vaikka Teuvo esiintyy yleensa kristillisesti bottomless koska topless on selkeasti kielletty raamatussakin ja Teuvo on nykyaan saadyllinen vaikka eroottisuuttani on vaikea peittaa taysin.  Sitten han alkoi torkeasti siirtaa ja potkia mopoani jonka oli olohuoneessa koska oljypumppu vuotaa  vaikka normaalisti nukun moponi vieressa.  Lisaksi olisin kylla mennyt pytylle jos olisin vain herannyt ajoissa, hei Haloo!  Miksi Teuvo pyydetaan kylaan ja sitten aletaan vaatia tekemaan kaikki? Ei Teuvo ota kumisaappaita kotonakaan pois, joten sellaista ei voi vaatia muuallakaan! Onko Teuvo muka joku ilmainen palvelija? Ei maksa laheisillenikaan  kuin 200 euroa, jos Teuvolle tulee kylaan eika saappaita tarvi ottaa pois! Eiko tassa maassa ole mitaan oikeutta vaikka Teuvo on niin hyvasydaminen?

Luonani on nyt eräs julkisuudesta tuttu henkilo, Teuvon rakas romance-heimon edustaja, joka pahoinpiteli ja pani perunan Teuvon pakoputkeen vuosi sitten, varasti kaikki mekkoni ja mika pahinta, matki Teuvoa ja jonka nimea en kerro eli Sihteeri Hönö Virtsanen, joka on vetanyt kateensa Teuvon suloiset kasvotkin ja jolle entinen Elannon lihamestari, nykyinen elinsiirtoklinikan johtaja ja talousrikollinen Tipi Keltanen siirsi samanlaisen nenan kuin Teuvolla! Teuvo ei voi sille mitaan etta on monen tyyli-igoni ja muotikuru.

Heimo elaa sitapaitsi kelantuella toisin kuin Teuvo jolla ei ole edes tyomarkkinakelpoinen vaan upea boheemi taiteilija eli umpiamerikankielella enterprönöyr. En voi kirjoittaa tahan sita taysin oikein koska minulla on umpiamerikkalainen gayboard.


Muistan kuinka edesmennyt Hilma-Fuulia kaunotar tätini ennen edesmenoaan katsoi minua silmiin ja kyynel vieri hanen poskelleen ja han sanoi: Muista rakas Teuvo, ettet unohda jokeriarvontaa kun viet lottoa arralle.

11 kommenttia:

  1. Aivan loistavaa settiä taas, kiitos Teuvo! Puistokemistin matkasta Kemiin riittää kyllä materiaalia.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvon elama on niin jannittavaa toisin kuin hamrailla ja ruskeatukkaisilla. Tsrippikselle <3 <3
      Mukavaa kun kavit taalla Teuvoa tapaamassa. Taalla haisee niin kauheasti etten ymmarra miksei ihmiset pese itseaan!

      Poista
  2. Teuvolle sattuu ja tapahtuu :D Epäoikeudenmukaista kun Teuvoa on vaadittu ottamaan kumpparit pois ja käymään vessassakin. Sitä ei voi mitenkään ymmärtää. t.syyskoira

    VastaaPoista
  3. Höh ja harmistus puolestasi nyt vauhdin hurma jäi kokematta:O Potkukelkalla olisit Teuvo voinut saada elämäsi kyydit.:D ☺
    Huippuhauskaa tekstiä taas! Seuraavaksi lukemiskerraksi täytyy varmaan kipaista kaupasta ostaan tenaa ihan varmuuden vuoksi:D ☺ ☺
    T. ♠ Prozac ♠

    VastaaPoista
  4. Hitsi mita settia! o-naata kun ei osaa kirjautua, niin saa han taalla suoraan Teuvon nimessa ja veressa osallistua hurjiin juttuihin, joista ei saa kertoa.

    VastaaPoista
  5. Kyllä Jumalan rasvattua koitellaan! Voimia näihin lopunaikoihin. Hallelujamoments!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kaynnista Teuvohan hukkuu fanipostiin <3 <3 <3

      Poista
  6. Mietin kummat on ne kelkkahousut? Noi jotka jalassa vai lattialla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paholaisen vallassa oleva Heimo varasti ne koska oli niin kateellinen.

      Poista
  7. Siunattua glamourista joulua Teuvolle! May your all dreams come true. xoxo

    VastaaPoista