Powered By Blogger

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Elamankertakirjastani:Luxusmatkalla ja mita annan kellekin jos minut siepataan!

Paholainen meni ennen joulua Seiskan toimittajiin ja he rajahtivat kateudesta koska Teuvolla on niin upeita matkoja vaikka he vaittavat etta luxus on vain Teuvon omassapaassa ja poistivat Teuvon blokin! Sitapaitsi olin 15.8. 2015 jokapuolellamaailmaa karismaattisen Herbes-miljonaarin kanssa, josta tama artikkeli kertoi Seiskassa elokuussa!

"Olen matkalla maailman upeimpaan luxus lomakohteeseen koska se vaihtuu jatkuvasti enka aio paljastaa olinpaikkaani! Eras karismaattinen herrasmies joka on 84 vuotias ja 55 kiloa painava on taysin hullaantunut minuun! 

Kaskin hanen nostaa tyokyvyttomyyselakkeensa  ja myyda rollaattorinsa  valittomasti ja ostaa rahalla matkan eksoottiseen ja ylelliseen loman minulle koska viime jouluinen kahden keikan keikkaputki oli niin rankka ja minun piti saada uudet kynnet myos! Eihan tyo- ja liikuntakyvyton rahaa tarvitse muutenkaan! Ja paasto on vanhuksille tosi terveellinen! Tassa kuvassa minun sanotaan olevan aivan saman nakoinen kuin Anna Nicole Smith, vai mita olette mielta? Josta en ymmarra miksi han alkoi juomaan viinaa ja kayttamaan ties mita pillereita ja pilasi elamansa taysin! Han sekoili aivan kannissa!

Mikali Punakhmerit ja Pol Pot tai Lansi-Savon kristillinen raittiuspoikamiesyhdistys sieppaa minut koska ovat kuulleet upean musiikkivideoni ja koska olen Suomen ykkosjulkkis ja tarkea nayttava blondi, ja  jolla on nayttavat Ripulilla hiukset, olenkin tehnyt listan miten omaisuuteni jaetaan. Makeat kumisaappaani pitaa lahjoittaa  Diapam Winelle, vaikka han onkin karannut, annan hanelle kuitenkin anteeksi sen etta han on jatkuvasti kiusannut ja vainonnut minua pyytamalla  niita takaisin. 

Hello Kitty pinkin ja nayttavan muovitiaran, joka on vain hieman rikkinainen mutta teipattu kokoon maalarinteipilla haluan lahjoittaa Huikka Vurstille joka voi huutokaupata sen ja osa tuotosta pitaa lahjoittaa Unisefxille,  ja osan saa veljeni joka on opettanut minut lataamaan laittomasti netista valtavan maaran elokuvia. Ripulilla irtokarvani ja makeat  kalsarini, joissa on tuskin huomaamattomia jarrutusjalkia lahjoitan tietenkin manaaja  Herkku Makiaiselle. Han kuulema joutuu manaamaan taysin topless ja bottomless ja lahettelee kuvia rumille naisille jotka yrittivat viekoitella hanet ja joihin on mennyt paholainen taysin myos! 

Maailmankuulu ammattilokki Strut Kotka, joka on entinen missi joka tapasi toissa vuonna Michael Jacksoninkin (mista kuva blogissani) on haastatellut Herkku Makiaista upeasti asetetuissa kukkaistutuksissa vaaleasavyisissa puutarhatuoleissa joissa on mm. lempikukkiani koska tyylini on suloisen naisellinen, joten voiko sellaisessa istuva olla muka joku rikollinen hei haloo te pilkkaajat!
 

Ammattilaulajan ja luonnottoman ystavani Louska Ollilan lahjoitan taysin suoraan Pelastusarmeijalle.  En voi kuljettaa Louskaa matkatavarana enka elainhakissa, koska hanella on paha metaaniongelma, vaikka olen ruokkinut hanta paivittain Pedigreella ja Aurajuusokanakermalla seka juottanut viisi pulloa terveysvaikutteista pihlajanmarjamehua joka paivat mista Teuvo ei tietenkaan saa mitaan kiitosta!  

Kutsin laukku palautuu tietenkin oikealle omistajalleen Kutsin liikkeeseen. Aurajuustopaketin josta on syoty vain osa jaakaapistani voi jakaa EU:n ruoka-apuun eri kristillisille seurakunnille jaettavaksi.  Kuohukermapurkin, jonka paivays menee umpeen huomenna saa valella paalleen Nuha Immuuninen, joka on taysin rakastunut minuun edelleen. Tyhjät pihlajanmarja juomapullot seka Mennen partaveteni, joka rauhoittaa parranajon jalkeen perii 10 vuotta nuoremman nakoinen upea aitini jos keraa ne ja vie Alkoon. Mittavan rahaomaisuuteni 3 euroa annan jaettavaksi koyhille joiden taytyy pystyttaa patsas minua varten  koska olen  hyvasydaminen, kaunis ja alykas seka taysin rakastetuin suomalainen"

7 kommenttia:

  1. Mahtavaa että olet löytänyt vanhoja juttujas!! Onneksi raittiuspoikamiehet ei kaapanneet :DDDD t.syyskoira

    VastaaPoista
  2. Haluaisin kyllä korjata hieman! Strutsi Kotka EI ole ammattilokki vaan yrittäjähenkisesti lähestyssaarnaajaasennossa itseään jakava ja sekava selfie-pro. Edes Svenska fatta ei maksa hänelle enää lokkeilusta, koska on #entrepreuniur by Jesus. Hieman rajaa hei tähän teidän reinaamiseen taas! Saatana!
    T: Strippis

    VastaaPoista
  3. Entä ketkä saavat kunnian hoitaa kaikki ulosotot? Velliltä taitaa olla karisma vähissä, jäiköhän Lapin-Jormalle mitään sukanvarteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ika ja paino ja ulosottovelat on vaan numeroita Teuvolle. <3

      Poista
  4. Fanitan Teuvoa kybällä ja ylikin, jos se olisi mahdollista! Teuvon tekstit aiheuttavat ääneen naurua tai ainakin hymyä suupieliin. Teuvo tulee pelastamaan Suomen kansan pahoilta demonien ja illuminaattien aiheuttamilta kansantaudeilta kuten diapetes nro 1 (huom. kirjoitusasu suurin piirtein tukiaisittain), masennus, alkoholismi, turha pillerien syönti, kateus, vainoharhaisuus, uskonnolla ratsastaminen & ratsaaminen, sateenkaari- ja urosleijonanäyt & -unet. julkisuustyrkkyys, muiden ihmisten julkinen panettelu, impomatojen taloudellinen hyväksikäyttö, narsismi, sosiopatia, psykopatia ja naurettavan sairas itsekehu kuvin ja sanoin sekä tuhoon tuomittu varakkaan (mies)elättäjän haku - näin aluksi.

    Voimia Teuvolle taistelussa! Toivottaa Tampereen tsaaritar (myös)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu, kuninkaallisia Teuvon blokissa! Nyt Teuvo menee ihan sekasin.

      Poista