Powered By Blogger

maanantai 6. helmikuuta 2017

Teuvo kokkaa 10 v nuoremman aitini kanssa, profetiat kayneet toteen 100%

Upea Teuvo makeassa keittiossaan 

Teuvon profetiat on kayneet taas toteen taysin 100% kuten raittiutenikin.  Josta kertoo selkeasti tama vanha seiskaliven blokini tuolla alla ennen kuin Seiska joutui paholaisen valtaan ja kieltaytyi maksamasta minulle ja minussa on selkeasti pyha henki joten jouduin taysin lahtemaan sielta pois.  Olen talla hetkella ulkomailla Aboassa ja 10 vuotta nuoremman nakoinen aitini on opettanut Teuvoa kokkaamaan. Eilen han opetti keittamaan  taysin itse vetta! Teuvo on upea saalis kelle vain ja on opetellut jo ennestaan useita asentoja ja huohotuksia. Teuvolle tuli valittomasti sahkoposti jossa kysyttiin tulenko tuomariksi  Hiekkajoen Kalasarkkien mastershef ohjelmaan, keskeytinhan muun muassa emantakoulunkin 1947 ja useita muitakin oppilaitoksia! Olen ollut liian alykas kaymaan mitaan kouluja! Tassa resepti, jota Teuvolta on kysytty jokapuoleltamaailmaa ja olisi kysytty Jenkeista ja Hiekkajoen kalaskarkiltakin jos vain Teuvon sahkoposti toimisi sinne asti. Mutta se ei toimi. 

Tassa Teuvon taysinoma resepti:
1 litra vettä, hanasta
1 Kattila, etsitaan

Ohje: Etsitaan kattila ja poistetaan siita joulupuuron jamat taysin pois taltalla ja vasaralla ensin kuitenkin hamahakinverkot.  Sen jalkeen  soitetaan luonnottomalle ystavalleni Louska Ollilalle joka joutuu helvettiin ja kasketaan Louskaa lainaamaan rahaa joltain karismaattiselta herrasmiehelta etta Teuvon aiti saa maksettua Teuvon vesilaskun ja sahkolaskun. Samalla Louska voi kayda Alkossa hakemassa 100% alkoholfreeta whiskia. Kun vesi alkaa tulla hanasta tyhjennetaan 100% alkoholfree litran kossupullo tunnelmallisessa illanvietossa ja otetaan siihen vetta ja pannaan hellalle, ensin vesi pannaan kattilaan. Vesi on taysin pyhaa koska Teuvo on keittanyt sen joten sita voi mainiosti kayttaa uskovaiskasteeseen kerranviikossa tai paholaisten poisajamiseen tatuoinneista. Paholainenkin lahtee karkuun kun nakee Teuvon! Teuvolla on suloisessa pyoreassa pepussaan jota ruotsalainen mieheni Jörban ihaili agrimarketin logo jonka Reiska kerran hakkasi Teuvon nahkaan kun oli sammunut  kirkonportaille, jossa on myoskin paholainen koska Teuvolta ei pyydeta haastattelua eika Teuvoa ole pyydetty kirkkoon saarnaamaan vaikka on soittanut kerranpaivassa Arkkipiispa Hikströmille, ei Kolinalle, joka ei tule paasemaan koskaan blay poy lehteen  vaan eraalle toiselle. Vetta voi kayttaa moneen muuhunkin se on hyvin monikayttoista. 


Käskin arkkipiispaa pyytamaan Teuvolta heti anteeksi sita ettei Teuvoa pyydeta todistamaan kuin oikeuteen! Ja arkkipiispa torkeasti kaski poistattaa Teuvon keikkajulisteet kirkon seinilta taysin epaoikeudenmukaisesti! Tassa maassa ei ole mitaan oikeutta ja siksi taman maan sanassa on Hel, joka luki mm. rikkaan ja kuuluisan mieheni Pulielin matkalaukussa kun han kavi hakkamassa minua taalla useita vuosia ja purin hanelta kaden irti. Ne olivat elamani parhaita aikoja jolloin nain mm helvetin kolmessa eri tasossa. 

Arkkipiispan posket vain valuivat onnesta ja pyysi anteeksi etta han liikuttui kun han sai vain puhua Teuvon kanssa koska han ei koskaan tule nakemaan yhta pyhaa henkea kuin Teuvon! Ja han lupasi tilata Teuvon keikalle kirkolliskokoukseen koska siella ei ole nahty lainkaan pukuloistoa ja kirkko on taysin paholaisenvallassa! Onneksi Teuvo ei koskaan tuomitse ketaan vaan ihailee kaikkia ja uskaltaa sanoa sen! Teuvollekin tulee aivan kyyneeleet silmiin siksi koska olen niin hyvasydaminen enka lainkaan laita omia kuviani mihinkaan kuten itsekeskeiset ja ylpeat narstistit jotka laittaa omia kuviaan jokapaikkaan esille ihan kuin jotenkin ihailisi ja palvoisi itseaan! Se on selkeasti synti ja raamatussa kiellettya!




Makeita Teuvon retro fanituotteita jotka tulee myyntiin nettikauppaan joka avautuu maanantaina



8 kommenttia:

  1. Kyllä minä veisin Teuvolta housut jalasta Asap !! Ja pistäisin piiloon.

    VastaaPoista
  2. Tilaan kaikki kolme paitaa kokoa xm tai ml . Heti maanantaina lähetän maksun sähköpostilla ja varmaan sähköpostinjakaja tuo sen perille jo keskiviikkona ellei sähköä ole siihen mennessä jo katkaistu . Hienoja paitoja pesuakaihtamattomille klamydiamalleille , suosittelen .

    VastaaPoista
  3. No huhhu miten ovatkaan taas kaikki Teuvoa vahan pitäneet holmona!
    Todistat oikeudessa ja kaikkea1
    Hyvää jatkoa Teuvo!
    Kyllä sai taas nauraa!

    VastaaPoista
  4. Teuvon naama on alkanut kellertää?

    VastaaPoista
  5. Kun Teuvon keittiössä -kirja on nyt lähes julkaistu ja loppuunmyyty, voisiko uusavutonta kansaa auttaa Teuvon siivousoppaalla? Lupaan tilata, jos saan teoksen Teuvon nimikirjoituksella! Jos samoilla postimaksuilla tulee myös viime vuoden Teuvo-kalenteri ja aito kumihiutalekoru, tilaisin ne lahjaksi kansakoulun käsityönopettajalleni, joka on dementoitunut ja näyttää äitiään kymmenen vuotta vanhemmalta myös!

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista ja uu kun Teuvo on nain suosittu! Laitan lisaa vanhoja kehuja kunhan kerkian <3

    VastaaPoista
  7. Teukan sähköposti toimii siis kun kysytään master chefiin mutta lakkaa toimiimasta muuten? Mulla on ihan samanlainen sähköposti! Ei oo kysytty mallitoimistoihin tai tarjottu elokuvarooleja eli varmaan postit hukkuneet välille tai postit ei kulje meren yli.

    VastaaPoista
  8. Eläkeläinen ei näe

    VastaaPoista