Powered By Blogger

perjantai 3. maaliskuuta 2017

Minut ylöstemmattiin v. 2015, voitin oikeudessa ja vaikka olen kaunis olen noyra!

Teuvon ylöstempaus v. 2015

Minut on asetettu useiden vuosien ajan taysin pilkankohteeksi! Mutta nyt sanon teille bnaadat: Ähäkutti! Teuvo voitti onneksi oikeudessa, senkin pilkkaajat! Tama on selkea merkki jumalalta! Teuvo sai vain muutamia päiväsakkoja ja syyttaja oli valmis kuittaamaan sakot yösakkona hotellihuoneessa koska han hullaantui Teuvoon taysin! Han oli valmis hylkaamaan syytteet heti kun naki Teuvon suloiset kasvot ja noyryyden. Vaikka olen aina kaunis ja taysin laitettu jokapaikassa olen myoskin noyra ja menen useinkin nayttavasti polvilleni rukoukseen jos paikalla on joku joka nakee ja voi kuvata minut Seiskaan! Teenkin juuri youtuubeen filmia jossa rukoilen ja todistan tempauksestani nayttavasti uudessa kampauksessa. Voiko muka rikollisella olla nayttava kiharainenkampaus hei haloo????

Ajoin pelkastaan kilvettömällä viritetylla mopolla noin viisi vuotta eikä 15 vuoden vankeutta tullut vaikka pilkkaajani, joihin on mennyt useita demoneita selkeasti yritti ja torkeasti antoi ilmi jonka takia poliisit on olleet jatkuvasti kimpussa! Tosin luulen että poliisit ovat olleet salaa hullaantuneita Teuvoon.

Puhun mopolleni joka ilta ja luen raamatunlauseita seka nukun rakkaan moponi vieressa jota ei saa ottaa minulta pois joka tuleva mieheni pitaa tietenkin hyvaksya sen lisaksi etta han osaa laittaa ruokaa, ja antaa minulle lahjoja ja siivoaa! Olen valiin harkinnut moponi kanssa naimisiin menemista nyt kun tuli tasa arvoinen avoliitolaki eika kukaan tajua mika kultakala Teuvo on. Vaikka on.




Moponi sentaan lahtee kayntiin kun polkee jaloilla toisin kuin eraat kuten taysin uskomaton Puliel mieheni, joka hakkasi minua vuosia ja oli taysin intopentti, vaikka purin hanelta kaden lahes irti. Mutta miksi Teuvon pitaa kaikki tehda kaikki kun se on ihan muiden hommaa??? Hei Haloo! Miksi Teuvon pitaa koko ajan yrittaa, kun entrepröynerin elama ja keikkailu on niin raskasta muutenkin???Teuvo vaihtaa lakanansa lähes joka kuukausi ja joskus puhtaisiin jos Louska on paassyt karkaamaan eika tee taaskaan mitaan!

Teuvon iänkakkista New Mr.Teuvolive Order-elamakertaplokiani on seurattu Jenkeissa ja Hiekkajoen Kalasarkilla niin että katsojakayra rajahti jalleen taysin rikki eilen ja odotan tarjouksia tunnetuilta valokuvaajilta ja filmiohjaajilta postia jotka kuvaa Teuvoa kansienvalisiin julkkis lehtiin. Sahkopostissani on jotain vikaa kun ei niita tarjouksia ole tullut vaikka se toimii Suomessa taysin!

Koska en ole kertonut Hiekkajoen Kalasarkkien tapahtumista 2015 kuin vasta 364 kertaa, niin kerron sen taas koska joku on sen voinut unohtaa. Mina voin todistaa ylla olevalla taysin potostoppaamattomalla kuvalla etta kävin osittain taivaassa ja eritasoissa helvetissakin. Istuin paarijakkaralla taysin rauhassa mutta yhtakkia tapahtui akillinen ja taysin kristillinen ylostempaus ja singahdin kuun kiertoradalle avaruuteen! Kuva todistaa etta sita ei ole potostopattu, vaikka ilkea ja kateellinen poliisi joka antoi torkeasti useita sahkoiskuja vaitti etta olin sammunut paaritiskilla peililasin paalle ja kraaterit olivatkin Teuvon omassa naamassa johon ei ole asetettu aknevoidetta eika muka ollut kuun pintamuodostelma! Se on torkeaa rienausta! Teuvolla on kaunis iho! Miksi ilkeät ihmiset haluaa takertua jatkuvasti yksityiskohtiin? 10 vuotta nuoremman nakoinen aitinikin todistaa kirjallisesti, etta Teuvon iho on upea.


Sen jalkeen poliisi veikin minut kasiraudoissa eraaseen luxus lounge tyyppiseen sairaalaan, jossa Teuvo sai useita sahkoiskuja ja lauloin yotapaivaa ja potilaat kiittivat hitaasti posket valuen ottaen kasistani kiinni sanoen: thank yuu diör Teuvo kun came here coz tulimme kaikki uskoon ja raitistuimme 100%! 

Helvetistakin olen nahnyt noin kolme tasoa joista ensimmainen oli myos Hiekkajoen Kalasarkilla kun kaikki alkot oli kiinni ja Teuvolla hirvea psykoosityyppinen kohtaus, joka on taysin googlettettava. Oli taysin helvettia koska en loytanyt pimeaa 100% alkoholfrii pulloa siihen aikaan mistaan eika kukaan kaatunut Teuvon paalle vaan se oli henkinen raiskaus myos! Lisaksi monet kiittavat Teuvoa siita etta Teuvon kanssa paasee kokemaan taysin aidon helvetin kuten Ilmestyskirjassa! Teuvon profetiatkin on osuneet taysin oikein kuten etta Teuvolla loppui kateinen raha vuoden alusta ja etta Obamox oli taysin musta Jenkkien presidentti!

Kauheaa kun ihmiset keskittyvät kaikkeen maalliseen viihteeseen, kulttuuriin, taiteeseen, shoppailuun, juomiseen ja irstailuun, ulkonakoon, itserakkauteen, ylpeyteen, itsekeskeisyyteen toisin kuin aina noyra Teuvo! Nämä eivät ole lainkaan mielipidekysymyksiä. Belive Theuvor christian viking god its so Late!

Nappaimistossanikin on taas jotain vikaa koska en osaa taysin suomea enaa, koska vietin juuri viikon förillä ammattiuskovaisen Strut Kotkan kanssa. En OMG ymmärrä ihmisia jotka ei siivoa ja vain juopottelee syo kaikenmaailman telaketjuja ja sekoilee kannissa! Kuka tulisi syvapuhdistamaan Teuvon lattiat ASAP!

12 kommenttia:

  1. Ihgu Teuvo :-) ihan parasta, taas kerran!

    VastaaPoista
  2. Minäkin puren intopenteiltä jonkin paikan irti. Kamalia tapauksia. Mitäs Teukkulin lattioille on tapahtunut, mopo valuttanut öljyt? Soittaako Teuvo mitään instrumenttia? Taivaallinen harppu voisi sopia sinun näyttävälle olemuksellesi ja siroille sormillesi.

    Puss & karm,
    Principeca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kitos Prinsipek ja suloiset anomuumit! Teuvoa piinaa 8 Rihterin inkostistenssitsunamit varsinkin kun on ollu 100% raitis ilta. <3

      Poista
  3. OMG thank yuu dier Teuvo okeen!
    Hitsi mitä settiä! Vedenpaisumus rigtherin asteikolla,hmm se vielä jotenkin jäi epäselväksi miten siinä kävi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli inkosistenssivaiva jota luulin tsunamiksi. Ei Teuvo aina ehdi vessaaan, hei Haloo!

      Poista
    2. No voivoi, tollasia vaivoja kaiken lisäksi!
      Ufonakin taimelkein,ympariampampari lennellutkin oot suoraan tai melkein epasuoraan sinne tanne, pitkin poikin!

      Poista
  4. Pitääkö paikkansa Pravdassa eilen etusivulla esitetty väite, että Teuvo olisi saamassa Multainen Venkula-palkinnon elämäntyöstään Kela-tukien pyyteettömästä hakemisesta, Oskari-pystin camoe-roolista antieroottisessa draamakomediassa Tommi of Kalasärkät? Entä väitteet, että Teuvo olisi inspiroinut Akseli Shitin haippirinkulan toimintaa?

    Teuvo on nyt niin kuuma uuniperuna, että kukaan toimittelija ei varmaan uskalla lähestyä Teuvoa ilman kaksinkertaista asbestipukua.

    Loppuun naivi kysymys: Onko avaruudessa paljonkin matkailleelle Teuvolle mieluisin planetta Pluto, koska on koira, vai Ur-Anus, koska on se on niin jännä paikka? Kysymyshän on hypotettinen, koska Pluto ei ole edes planeetta eikä edes sisäsiististi kotiin paskova piski.
    T. Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelatukia haetaan kunhan Louska Ollila loytyis jostain tayttaan hakemuksia! Ei kai Teuvo voi sentaan kaikkea itse tehda! Muuta en muista mutta on tullut ennenkin tehtya kaikennakoista 100% muistikatkon aikna, Urinanuksella tulee kaytya paivittain ja silla kynsisienetkaan ei paase kasvamaan kun tekee sen suihkussa.

      Poista
  5. Ai helvetti Teukka nyt meni kuset housuun täälläki. t. syyshauva

    VastaaPoista
  6. Kiitos vaan Teuvo. Nyt meni Tenat vaihtoon.
    T. Jokapaikassa iänkaikkisesti suoraan jeesuksen veren nimessä oleva näätä

    VastaaPoista
  7. Teu´vo, mä pelastan, äkkiä tänne, valelen sut taasa hybällä hengellä!

    VastaaPoista