Powered By Blogger

perjantai 5. toukokuuta 2017

Niinpaljon kun lahtee, uusi kirjani ja hellsong alkoi vaahdota suoraan!


Kaikki ihmettelee kateuksissaan ja ikavissaan, missa ihmeessa Kaunotar Teuvo on ollut nain pitkaan ja voin kertoa kaikille teille kateellisille etta nyt kaikki saa jokapuolellamaailmaa Teuvoa niinpaljon kun lahtee koska paasin ulkomaille Tünkmenistaniin, mihin Teuvoa on jatkuvasti pyydetty itkien esiintymaan eraaseen luxus lounge tyyppiseen flaskaan koska laadukkaita laulajia ja tanssijoita ei maailmassa ole kovin montaa Teuvon lisaksi. Irrotin ruman ja tyhman entisen kihlattuni patterista heti kun han oli suostunut maksamaan matkani jossa olin taysi menestys ja viela upeassa uudessa morsiusmekossa useita viikkoja.  Pyorin myotapaivaan ja uutena numerona myos vastapaivaan kavellen  ja heittelen kristillisesti erilaisia esineita ilmaan. Ulkomailla  harva suomalainen edes koskaan paasee kaymaan. Nyt Teuvo kertoo teille millaista siella on:

Ulkomailla on erittain lammin, mita kateelliset suomalaiset ei tule koskaan kokemaan. Joten Teuvo kertoo millaista se on. Se on kuumaa ja vaatteita pitaa vahentaa taysin suoraan! Teuvo vahensi vaatteita niin etta aiheutti liikennekaaoksen, tsunamin ja useita kolareita, hallitus kaatui ja lahes koko turistipaikka oli tyhjennetty hairitsevista turisteita kuten kaikilla muillakin kuuluisilla kuten Mihcael Jaksonilla. Sitten poliisi alkoi vaatia taysin suoraan etta Teuvon pitaa pukea ainakin housut jalkaan vaikka Teuvo yritti selittaa umpiamerikan kielella etta Teuvon jumalallisuuden takia ei Teuvoa sido maalliset lait lainkaan vaan ne on tarkoitettu vain fariseuksille! Ja joillekin hyvin lihaville.

Pyha henki oli lasna varsinkin viime perjantaina hyvin voimakkaasti kun tanssin uutta hellsong laulubiisiani jota Geltic Woman matkii ja esittaa ilman etta kysyy edes lupaa siihen ja olin nauttinut muutamia pulloja 0% alkoholfree viinia. Sitten Teuvon suurentuneet rauhaset alkoivat vaahdota hyvin voimakkaasti janiksenkokoisia vaahtopalloja mika on selkea merkki suoraan Jumalalta.  Vaahto taytti koko  luxus lounge tyyppisen flaskan ja eräs hyvin lihava ja isokokoinen nainen teki ymparistohalytyksen jolloin pelastushenkilosto saapui paikalle. Torkeaa rienausta vaittaa etta joku olisi muka tukehtunut vaahtoon joka ei ole edes myrkyllista! Useat sairaalaan kuljetetut selvisivat lahes vammoitta ja moni tarvitsee vain 2 vuoden psykoterapian eika kukaan vanhus menettanyt edes henkeaan. Lisaksi penkit syttyivat palamaan ja flaska tuhoutui taysin koska Lörö ei osannut hoitaa pyrotekniikkaa kunnolla. Pitaako Teuvon aina kaikki osata?  Ilkea ja paholaisen vallassa oleva henkilo joka oli myos hyvin lihava sanoi umpiamerikankielella etta Teuvon pitaisi kayda eturauhasenpienennysleikkauksessa ettei hellsong aiheuta ymparistovaaraa. Sanoin hanelle etta annan sinulle anteeksi kuten annan kaikille kateellisille rienaajilleni ja Teuvon nimi tarkoittaa suomeksi "Han on jumalallisen upea valittu" ja niin todellakin on halleluuja! 

Joku toinen hyvin lihava nainen ja ihmisen muodon ottanut demoni alkoi nayttaa naurunaamaa kun tanssin mika on hyvin vakava asia ja tastajohtuen kerroin naiselle etta han joutuu suoraan helvettiin. Han kehtasi vaittaa etta mekkoni ei mene kiinni vaikka olen laihtunut 12 kg! Tama on hyvin vakava asia koskea herran voideltuun jossa on pyha henki! On lopun aikojen merkki, etta Teuvoa rienataan ja kysytaan missa Lörö niminen henkilo on. Lörö niminen henkilö sai olla ilmaiseksi showssani ja  eika han ollut lainkaan kiitollinen vaan alkoi vaatia torkeasti palkkaa tyostaan ja lahti eika maksanut Teuvolle edes tyosopimuksen rikkomisesta ja upean mekkoni vuokraa! Siis hei haloo eiko ihmisten torkeydella ole mitaan rajaa! Minusta myos uusi oranssi huulipuna pukee suloisia kasvojani jotka ovat vain lievan agnen peitossa koska olen kaynyt kaynyt nyt lahes viikoittain suihkussa.

Kirjoitin toissa viikonloppuna ennen ulkomaankiertuettani Teuvon evankeljumin jolle annoin kansainvalisille markkinoille tarkoitetun nimen Tühnama, joka on suoraa jatkoa Raamatulle ja sisaltaa osat 1 De Theuvorous delirium tremens" ja "2 Roll in thö Gig vith acne vulgaris".

Aulis ampui kaskystani Tühnaman seka kaupan paalle myytavan vuoden 2008 Denut kalenterin myoskin maata kiertavalle radalle, etta avaruusoliot jotka ovat oikeasti demoneita voivat tehda parannuksen ja lukea kirjani ja tulla seuraavalle keikalleni jossa minulla on uusi upea morsiusmekko, joita myyn edelleen kaikissa koossa ja kaikissa vareissa. Jokainen joka lukee nimikirjoituksellani varustetun Tühnaman kolme kertaa edestakaisin muuttuu yhtä alykkaaksi ja upeaksi kuin Teuvo ja paasee taivaaseen taysin suoraan.  Olenkin lahettanyt opetusministerioon jo kehotuksen ottaa teokseni peruskoulun pakolliseen opetusohjelmaan koska kateelliset suomalaiset tarvitsee heratysta ja Teuvo on ainut oikea joka sen voi tehda.


Tühnama korvaa useimmat pyhat kirjat maailmassa ja sisaltaa myoskin tyyliohjeita miten tulee pukeutua kristillisen saadyllisesti kuten Teuvo koska Raamattu on osin ristiriitainen pukeutumissaannoissa eika sita ymmarra ilman sita armolahjaa mika Teuvolla on. Olen huomannut etta myos mekossa oranssi vari kuten huulipunassa pukee kauniita kasvojani joihin tulee nappyloita auringossa, johon joskus kaverit unohtaa Teuvon nukkumaan useiksikin paiviksi.  Nama puuttuvat nykyisesta Raamatusta joten olen korjannut nyt asian.  

Teuvoa kehtaa arvostella nykyaan jopa uskovat kateelliset ja hyvin lihavat henkilot, jotka sanoo ettei Teuvo saisi esiintya liian nayttavasti ja olla niin upea! Eihan Teuvo voi mitaan sille, etta on niin upea ja se pelottaa valiin itseanikin.  Siis hei haloo, miksi keskitytte johonkin yksityiskohtiin te lakihenkiset fariseukset ja eksyttajat kuten useimmat universumistit Suomessa jotka keraa hyvin kolehtia kokoajan eika kukaan maksa mitaan Teuvolle jolla sentaan on useita eri armolahjoja, mita ei kellaan muilla ole. Minulla oli sitapaitsi taysi oikeus haistattaa Simolle ja minun oli pakko iskea Simoa useita kertoja pullotunkilla, joka on taysi diktaattori varsinkin taysinkristillinen vakivalta lopettaa tosihyvin turhan lättyilyn.  Mutta muu vakivalta on taysin vaarin ja raamatunvastaista ja sellaiset pitaa laittaa suoraan vankilaan!

Selkea ihme ja merkki siitä että Teuvo on pyhan hengen tayttama oli etta pystyimme Lörö Surkialan kanssa kuljettamaan kontillisen 1000 kpl viiden kilon painoisia Tühnama kirjoja tavallisella turistilennolla kasimatkatavarassa eika minulla ole ylipainoa ollut lainkaan vaikka joku kateellinen ja ilkea lentoemanta vaittikin etta minun tulisi maksaa kaksi lentolippua vaikka olen laihtunut 12 kg! Lörö valitti etta ruumassa oli liika kylma mutta hanella on selkeasti jotain henkilokohtaisia ongelmia kun sai voimakkaan raivokohtauksen eika sellaisia voi olla jos tekee toita vakavissaan talla alalla. 


Teuvossa on entista pyhempi ja kirkastettu henki ja siita kertoo sekin etta yhtakkia tietokoneeni aan ja oon pisteet saattavat ilmestya ja sitten kadota yhtakkia! Hallelujaa! Nyt kaikki tilaamaan Tühnamaa eli Teuvon evankeljumia niinpaljo kun vaan lahtee! Samaanhintaan Denut kalenteri v 2008 seka 10 vuotta nuoremman nakoisen aitini upea nimikirjoituksella varustettu valokuva  Miss Päijäthämeen Säilörehu kilpailusta vuodelta 1973 jossa han tuli 5 perintoprinsessaksi ja kilpailussa oli 4 osallistujaa!

Onneksi sentaan Teuvo pysyy totuudessa vaikka kukaan muu ei! AAAMEEEEN!

7 kommenttia:

  1. Teuvo, pelotat pikksaisen välillä, mutta pohjimmiltaan Ai Lav Juu.. Olet paras! K :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.S, Kijroitustitoni on kdonnut.

      Poista
    2. El Shagging Hiekkajoen Kalasarkille! <3 Kylla Teuvoa itseaki pelottaa tama valtava lahjakkuus ja joskus peilikuva kun heraan luxury loungessa poydan alta!

      Poista
  2. Kiitos uudesta päivityksestä. Hyvä ettet hukkunut vaahtoon eikä tsunami tällä kertaa vienyt. puspus. t. SK.

    VastaaPoista
  3. Hieno käsilaukku. Onko pullo 0% ruskaa?

    VastaaPoista
  4. Ootko Epygtissä? Millaisia armolahjoja olet saanut siellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piakkoin tulosa matkapaivakirja ulkomaasesta kunhan Aulis saa tehtya kuvia. Pitaa menna herattaan se liiterista.

      Poista