Powered By Blogger

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Teuvo vakavassa Vapaalaatoittajaseuran Pyhän Regurgitate Sedhu's Minestrones ässösieissönin gonfferensissa!

Vapaalaatoittajien Deliriumtrance ylistys
Tanaan kavi HYVIN SELVAKSI että kauneuteni ei ole itseistarkoitus vaan silla on JÄRJETTÖMÄN suuri tarkoitus maailmanlaajuisesti ja liittyy ylostempaukseen mista en voi vielä puhua enempää muuta kuin että Teuvo on Viikinkijumala Theuvorin inkarnaatio, vaikken uskokaan itamaisiin eksyttaviin ja SAATANALLISIIN oppeihin.  Joku Teuvon FC:ssa kehui etta olen kaunis vain yhdessa kuvassa missa ei ole kaytetty Potostoppia. Enko muka ole sita aivan kaikissa? Vain SAATANALLINEN ihminen voi vaittaa etta olen kaunis vain yhdessa vaikka Teuvosta otetaan sadoittain kauniita kuvia.  Vaikka Teuvo yrittaa peittaa upeutta se tunkee jokapaikassa ulos saumoista ja vyotarolta ja rauhaseni ovat jatkuvasti ulkona vaikka paalla olisi Cantin villapaita ja revenneet farkut  joIta Aulis eika Louska Ollila ei ole viitsinyt edes pesta yhtaan kertaa. En ymmarra mista naita laiskoja ihmisia tulee? Heti jos Teuvo lakkaa kaskemasta ottaa demonit heikoista ihmisista vallan ja ne alkaa ajattelemaan heikossa uskossaan TÖRKEÄSTI omilla aivoilla! Jumala selkeasti koroittaa vain Teuvoa ja nakee rakkaudettomien ihmisten TAYSIN SUORAAN SYDAMEEN!

Sitten toiseksi vakavempiin asioihin. Suomen  pitäisi ehdottomasti tiedottaa eteenpäin näin vakavista gonfferenseista missa Teuvo on.  Kansainvalisessa Vapaalaatoittajaseuran JÄRJETTÖMÄN vakavassa gonfferensissa. Kuka menisi ASAP eri seurakuntiin ja pyytakaa etta he tilaavat Teuvon esiintymaan Ostrobotnian Runks- ryhmansa kanssa tai yksin myos ilman luonnotonta ystavaani Louska Ollilaa jota kaikki ei hyvaksy koska han on taysin luonnoton.

Joku SAATANALLINEN EKSYTTAJA oli kuvannut Teuvoa joskus Aboassa ja potostopannut kuvan ja vaittaa ettei Teuvo olisikaan ollut missaan Hebreassa.  Teuvo kiipesi Karmeevuorelle eika suinkaan kontannut mihinkaan Samppalinnanmaelle, johon otin kantajan eli Louska Ollilan joka onneksi sisaltaa paaosin kaasua joten pyörea söpö peppuni ei karsinyt vahinkoa.  Gonfferenssiin osallistui useita yhta JÄRJETTÖMÄN alykkaita tiedemiehia kuin Teuvokin, jotka profetoi koko maailmaan vaikuttavan asian koskien mm. TARKASTI Helsinkiä. Profetian mukaan paivan pituus on 22.9.2017 tasan 12, 16 tuntia!  Taman profetian koskien Suomea sain valittaa koko Suomelle!

Käskekää heti ulkoministeriä ottamaan vakavasti yhteyttä Teuvoon että Suomen kansa valmistautuu ylostempaukseen ja maailmanloppuun ja alkaa kaivaa Teuvolle riittävän isoa poteroa mihin mahtuu myoskin  10 vuotta nuoremman nakoiseen my peutiful mother aitini kuva jolla on upeasti asetettu uusi Ripulilla hiuslisake seka mekkoni ja muutama laatikollinen 0% whiskia ja pihlajanmarja detox. Myös Kepab ranskalaisilla muttei valkosipulia ja rasvakeitin. Mekkojani on monta autokuormallista esim. Hiekkajoen Kalasarkilla. Kuka menisi soittamaan myos ASAP Kalasarkkien suurlahetystoon etta lahettaa minulle kaikki mekkoni  miljonaari Pulielin autotallista johon minulla on lahestymiskielto voimassa! Tai menkaa joku itse hakemaan mekkoni! Eihan Teuvo voi kaikkea aina itse tehda hei haloo! MIksi Teuvon pitaa tehda aina itse kaikki!????? Haluan vain nauttia tasta ihanasta matkasta enka alkaa vaittelemaan TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ olevien ihmisten kanssa! Taalla Teuvon rauhasetkin voivat hyvin eivatka räjähtele kuten Suomessa.

Vapaalaatoittajaseura  ei ole TIETENKÄÄN mikaan Illaminaation salajuoni vaan taysin jumalasta koska Teuvolla on erotuskyky. Moni on vain Teuvon ansiosta eronnut. Ylistyskokouksissa tapahtuu niin etta ihmiset antaa ylen. Profeetta  ja uudestisyntynyt eli inkarnoitunut Sedhu Selvajar Ginen joka omistaa Karmeenvuoren vain kosketti otsaani kevyesti etälamauttimalla ja pampulla jonka jalkeen lensi laatta.  Kyseessä EI ole TODELLAKAAN mikään alkoholimyrkytys ja kepappien ylensyönti kuten tavallisilla ihmisilla jotka on darrassa tai ripulissa  vaan se on TAYSIN SELKEASTI YLISTYSTA eli DELIRIUMTRANCE  kun molemmista päistä tursuttaa MIRHAMIA JA PYHAA SAVUA ja Teuvo saa taydellisen VAPAUTUKSEN kaikista kuten olisi pitanyt saada ihmisraakkayssyytteistakin ja pakki TYHJENI TÄYSIN! Tänään kävi HYVIN SELVAKSI etta tavallisilla ihmisilla ei ole pyhaa henkea kuten Teuvolla joka on valittu ja siksi oksentaa ja ripuloi varsinkin pyha aamuisin. Tämä on hyvin tärkeää! Sedhu (jonka maallinen nimi oli Goskhine) todisti ettei ihmisraakkaystuomioni ja pahoinpitelysyytteeni ole olleet oikeita vaan SAATANALLINEN salajuoni ja kristityttyjen vainoa!




Joku SAATANALLINEN kristitty vaittaa etta kun laatta lentaa se johtuu siita etta Teuvo juo 0% Holy Spiritus Fortista liikaa tai syö! Teuvohan on RAITIS JA LAIHTUNUT 12 KG josta my peutiful and cristian mother and Miss Paijathameen sailorehu 4. perintoprinsessa on kirjoittanut todistuksenkin! Moni oksensi myos kun naki Teuvon! Se on selkea merkki Hallelyyyyyja! 

Sain myos muita armolahjoja kuten aloin kuunnella yhtakkia TAYSIN SUJUVASTI muinaisarameaa ja hebreaa seka jorubaa ja ymmarsin kaiken jotka kirjoitin suomeksi heti ylos kokonaisen kirjan jota pitaa julkaista! Menkaa kysyman ASAP Teuvolle joku kustantaja! Teuvo is ectstremely inpotenssipilent like my peutiful 10 ten years young mother!

Joku SAATANALLINEN IHMINEN  väittää että Sedhu on muka universumistinen eksyttajä kuten kansakoulunopettaja J.Pöhö joka hullaantui taysin minuun ja yritti asettaa kätensä Teuvon rauhasiin. Mutta hän ON taysin massiivinen juudealainen ja Universumin Pyhän Regurtitaren Sedhu's Minestrones änd Propan ässösieissönin JOHTAJA. Teuvo ei nimittain ole missaan tekemisissa muiden kuin johtajatason henkiloiden kanssa, jotka jostain syystä hullaantuu Teuvoon TÄYSIN.

Slalom! Rukoilen puolestanne silla tama Teuvon arvostelu alkaa lahentelemaan jo JUMALAN PILKKAA!






Kielilla puhumista jo vuodesta 2015

5 kommenttia:

  1. Princin näyttö on ihan aamukahvissa. Tule Teuvo-rakas jo kotiin. Lakanatkin jäähtyy. Kohta ne eivät enää edes tuoksu Teukku-darlingille. Pussikreemi <3

    Urs 4ever,
    Principeca

    VastaaPoista
  2. Slamon! Teuvo, ollos ylistetty, pyhitetty, muttei hapatettu. Anteeksi, että viestini kesti näin kauan, mutta se johtui futuristisen VIC-21 tietokoneeni kasettiasemassa sykerölle menneen nauhaan aiheuttamasta informaatiokatkosta. Sen jälkeen vara-tallennusjärjestelmäni eli Korppuasema sai deliverencepiikin ja alkoi lähettää vain savumerkkejä. Siitä selvittiin Kainuun Prikaatin VPK:n letkutuksella. Tosin syntyi laajat vesivahingot, jotka kattavat koko Kokkolan ja osan Tiibet-vuorta.
    Nyt Vikki ja korppuasema toimii taas. Aamulla nautin jo hyvät paahtoleivät suoraan korppuasemastani. Lerppuasemastani en mielellään puhu julkisesti, mutta konsultoin erästä gurua Loviisassa asian korjaamisesksi.
    T: Strippis

    VastaaPoista
  3. Ylimääräinen pyyntö Teuvolle:
    Olisiko Sinun mitenkään mahdollista saapua Juhannuspäivän aamuna Pyhä-luoston Naavaan. Pitäisi tuo takaterassi saada uudelleen laatoitettua. Jos ihan vaan näyttäytyisit paikalla niin varmaan saataisiin ihan talkoo-hengellä ketjulaatoitus tehtyä.
    Palkkioksi tarjotaan suokylpyä ja tervahautaa (eli parempi hoito kuin Undead Sea:llä). Saa jäädä pitemmäksikin aikaa jos viihtyy. Tai ei pääse pois.
    T. Strippis

    VastaaPoista
  4. Teuvo sori ei juhannus oo vielä tai onhan se hyvä aloittaa ajoissa. Että ehtii laatoittaa kunnolla. Pusipusi t. Syyskoira

    VastaaPoista
  5. Kiitos rakkaat upean Teuvon fanit. <3

    VastaaPoista