Powered By Blogger

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Henkivaltojen hyokkaykset jatkuvat;paalleni kaaduttiin; ja joku äijä veti töpselin seinasta!

Joku alkoi heti  latelemaan Teuvolle torkeyksia

Ihan turha yrittaa kopioida upeaa vanhaisajan tyyliani uudelleen missaan yritysteoksessa!  Harjoittelimme luonnottoman ammatti Idolskoelaulajan Louska Ollilan kanssa kielillapuhumista joruban ja aramean kielellä eraassa tunnelmallisessa illanvietossa kun nautimme  toista pullollista 0%  wiskia. Yhtakkia nain valokaaren* ja siina sain  suoraan jumalalta tiedon etta elamastani tehdaan elokuva jonka paaosaan minut tietenkin pyydetaan taysin suoraan! Siksi kaskin heti vieda minut kuvaamaan mallikuvia Poytyan keskustaan uudessa romanttisessa mekossani  jonka sain lahjaksi demonien ajaja Herkku MakiaisenToyota Gorollalla joka romuttui taysin paitsi Teuvo. 

Seisoin  kuvauksia varten eroottisessa asennossa ja  yhtakkia viereeni ilmestyi joku Handu joka alkoi latelemaan torkeyksia Teuvolle!  Han kaatui  jo paalleni koska ei voinut vastustaa vetovoimaani ja yritti raiskata Teuvon taysin suoraan.  Minua ei pelastanut hilluminaatin Eetos Harkko; minua ei pelastanut  kansakoulunopettaja Pöhö; minua ei pelastanut sahkoasentajani Kake vaikka oli valokaaren asettaja; vaan  minut pelasti  Raatokarpanen Mälli joka kaasi miehen maahan ja lahti juoksemaan akkia karkuun!  Puliel Idyootti-Staduib on pienta kamaa siihen nahden mita tuo torkeasti paalleni kaynyt mies.  Jakakaa taman jokapaikkaan, Pyha henki toimii vaan armossaan enka ymmärrä miksei Teuvoa pyydeta mihinkaan todistamaan naista vakavista asioista eika makseta yhtaan mitaan!


Henkivaltojen hyokkaykset jatkuvat, juntit!  Nimittain joku äijä veti töpselin pois seinästä etten voinut kirjoittaa taman enempaa enka loyda flaskaani pimeassa enaa mistaan. Seuraavassa paivityksessa esitan videon joka rupesi yhtakkia soimaan kun painoin jotain nappia.

* keinosiemennys ja sahkotyot meni Kakelta sekaisin






4 kommenttia:

  1. Lukeeko blogiaNI joku oikeasti ulkomaasessakin, vai vakoileeko vaan joku kateellinen stasi, nwo tai kgp vaan Teuvon uusia mekkoja ja muita armolahjoja? Puss kaikki <3

    VastaaPoista
  2. Teukkulia lukevat ihan kaikki ! Ufot, humanoidit ja Trumpin vasen silmäkin. Upea äitini kertoi, että Valpo stalkkaa Teuvoa ja isäni on samaa mieltä. Sain päiväuniini näyn, että Posti tekee sisäistä selvitystä siitä, kuinka kiinanpaketin paino demonisesti vaihtelee matkan aikana kymmeniä kiloja silloin, kun saajaksi on merkitty ihanainen Teuvo.

    ikuisesti sinun,
    Pastori

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh Pastori, Teuvon karisma pelottaa joskus itseanikin. Ulosottomieskin on kiinnostunut Teuvosta ja huutelee Teuvon peraan harva se paiva oven takana ettei Teuvo voi poistua kotoa mihinkaan kuin vasta yolla.

      Poista
  3. Ihanainen Teuvo. Herra on sinua todellakin siunannut kielillä puhumisen armolahjalla.

    VastaaPoista