Powered By Blogger

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Teuvon 12 askeleen ohjelma ja erotusleikkaus seka olin ufonkyydissa!

Teuvo harrastaa laskettelua
Mista ihmeesta tulee niin sairaita ja kateellisia ihmisia jotka torkeasti vaittaa etta Teuvon henki haisee pahalta? Paholainen on selvasti ottanut rienaajat haltuunsa! Nama ovat selvia lopunajan merkkeja joita eletaan kovaa vauhtia ja sen merkki on etta Teuvosta suolletaan rienaavaa torkyvalhetta!  Siita joutuu viimeisella tuomiolla vastuuseen ja paikkaan jossa on erilaisia matoja! Sitapaitsi uusi pinkki Komeetta huulipunan savy pukee selvasti suloisemmin kuin entinen! Sain tiedon etta se nakyy kirkkaalla säällä kansainvaliselle avaruusasemalle asti! Sain siita juuri suoraan sanoman jumalalta kuten myos etta lakihenkisyys on taysin pyhanhengenpilkkaa!  Se ei nimittain ole Jumalan tahto, että vajaat pullot heitetään menemään!  Ja Jumala on Teuvon puolella!

Miljoonat suomalaiset karsii ylipainosta ja alkoholismista ja liikunnanpuutteesta ja on viela jarkyttavan itsekeskeisia eika suomen kansa ei muuten osaa elaa oikein joten suloinen Teuvo on paattanyt opettaa suomalaisille  miten kaikesta pelastuu 12 askeleen menetelmalla. Onneksi Teuvolla ei ole mitaan sellaisia ongelmia. Varsinkaan  Aulista ei kannata uskoa joka vaittaa etta Teuvo juo salaa silla han  on todennakoisesti demoni joka on ottanut ihmisen muodon!

Teuvo kay eri fitless tyyppisissa tilaisuuksissa puhumassa ja opettamassa. Vain 9/10 paikoista Teuvo on torkeasti ajettu taysin pois, koska paholainen on vallannut nama paikat taysin! Teuvo on tilattavissa edelleen keikalle ja seurakuntiin jossa esiinnymme taysin kristillisesti pyorien uudella kokoonpanolla nimelta Osterbotnian Runks johon kuuluu 1-3 upeaa ja lihaksikasta artistia ja erittain nopeasti vaihtuvaa! Luonnoton ystavani ei sisally tahan silla Louska Ollilalla ei ole lihaksia lainkaan vaan han sisaltaa pelkkaa kaasua! Han on sitapaitsi alkanut juurtumaan Teuvoon kiinni eika lahde enaa mihinkaan irti!  Syksylla harkitsen erotusleikkausta silla eihan Teuvo voi menna Finland Idolsiin koelauluhin mihin Louska kuitenkin aikoo koska olen jo tunnettu artisti mutta Louska esittaa biisini whale new world jonka illaminaatin paholaisliiton Disney on torkeasti teuvolta varastanut. 

Viime viikonloppuna Teuvo siepattiin  ufon kyytiin jonka takia minulla on hirvittava tärina vielakin. Voin sanoa etta ne olivat taysin langenneita enkeleita jotka osin oli ottaneet Teuvon kaverien muodon ja osa demonin muodossa jotka valehtelevat etta ne olisivat muka Teuvoa alykkaampia olentoja!
Taysin torkeaa ja rienaavaa vaitetta silla Teuvoa alykkaampaa ei voi olla olemassa te kyykaarmeen sikiot! Ei kyykaarme! Sikio!!! Onko se itse Perkele?? Teuvon koneeseen ilmestyi suoraan fontti nimelta Helvetica! Mene pois Teuvon koneelta Theuvorin nimessa !! Joku demoninen henki puhui taas Teuvon puolesta! Ei mina. Ass I am a very knoun person in finland so I send this trackt program + calendar 2008 ass present!! Finnish peopel hate Teuvo because I am so beautiful. 


Teuvon 12 askeleen ohjelma:

1. Myönna voimattomuutesi siina etta rajahdat kateudesta Teuvolle
2. Opi uskomaan etta Teuvo on sinua suurempi ja kauniimpi voima
3. Suorita itsetutkiskelu miten voit tulla yhta upeaksi kuin Teuvo
4. Pyyda anteeksi Teuvolta heikkouttasi
5. Jatka itsetutkiskelua ja mieti miten voit hyvittaa Teuvolle kateutesi
6. Myonna etta olet aina vaarassa
7. Haasta joku kateellinen pyhänteuvonpilkkaaja korkeimmansananneuvostoon
8. Käske jonkun ostaa Komeetta pinkkiä huulipunaa Teuvolle
10. Tee luettelo niista asioista joissa et ole ollut oikeassa  vaan Teuvo
11. Kay hakemassa Louska Ollilalle ja Teuvolle 0% vodkaa (ja kebab ranskalaisilla)
12. Myonna vaarat tekosi Teuvoa kohtaan ja tarjoa Teuvolle 100% alkoholfrii juomat bubissa

Raamatussakin sanotaan etta nain lopunaikoina ihmiset saa erilaisia tehtavia, jotkut saa enemman lahjoja kuten Teuvo ja jotkut vaatimattomat jos on onnekkaita paasee siivoamaan Teuvon kotia varsinkin kun ei satu olemaan yhta suloinen! AAamEEEn!!

8 kommenttia:

  1. 6. Myonna etta olet aina vaarassa

    Kuulostaa todella paranoidiselta. Tosin tällaisia fiiliksiä on joskus raskaampien mehukestien jälkeen.

    Principeca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Principekka ja muut fanipostista joista Teuvon postilaatikko suorastaan rajahti taysin!

      Poista
  2. Ihan siis repesin täysin ja suoraan ja jokapaikassa. MinäNI on hepulin (taivaallisen) vallassa

    VastaaPoista
  3. Ihana Teuvo. Loistava sanoma. Diggaan taas kybällä ja ylikin, jos mahdollista. - Lisää Teuvon sanomaa kehiin ja tietysti ympäri maailmaa suoraan ja edestakaisin - vähintään.

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun Teuvo on niin avarakatseinen eikä lainkaan egoistinen. :-) Ja joo samaa mieltä että pullot pitää juoda tyhjäksi. Jokaisen pitäisi päästä Teuvon väkevän sanan kuuloon.

    VastaaPoista
  5. 11 riittää Teuvolla tietty tusinaan kun kaikki on hienompaa kuin muilla. Jos noilla ohjeilla ei pelastu niin ei sitte millään!!! T. Syyskoira

    VastaaPoista
  6. Teuvo, osaatko sinä levittää Pink Comedy-huulirasvaa peukalolla nasoalueelle ja vetää kulmat hiiltyneellä ratapölkyllä, kuten eräs raittiusjuoppo teki viime perjantaina televiissorissa? Onko sinulla heittää mitään tämän kevään meikkausvinkkejä?
    Ystävällisin terveisin fanisi, Strippis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teuvo on yleensa luonnonkaunis eika mitaan potostoppauksia ole tarvinnut. Komeetta on ainut mita kaytan seka laakerioljy. Alkoholiton whisky kerran viikossa.

      Poista