Powered By Blogger

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Kuka on kukin TeuvoLivessä; How is How?







1 MINÄ. THÖ TEUVO. Mega Celeb, Viikinkijumala Theuvorin inkarnaatio. Ammattilainen, Enterprönöyr. CEKO. The King of Kings.  




2. Strut Kotka. Hip hip horaa -seurakunnan saarnaaja. Tykkää upottaa ihmisiä veteen varsinkin erilaisilla vesialuksilla, huhutaan että häiriköi ihmisiä jo Titanicilla tunnetuin seurauksin, nykyään nähty  enimmäkseen Förillä. Kaihtaa julkisuutta ja varsinki julkkiksia. On entinen private-hytissärukoilullakaataja, kunnes viranomaiset puuttui asiaan. Välillä Teuvos pest frend mutta ei jos on opillisia ristiriitoja, jolloin on eksyttäjä. Sekoitetaan ulkoisesti usein Louska Ollilaan, etenkin Pyhäinpäivän tienoilla.  

3. Hulinan Rätti. Tuntematon ulkomaalainen jolla Kosahdus -brandy ja Teuvon jalkeen muka maailman suosituin blokisti, joka yrittää julkisuuteen Teuvon siivellä ja kuvauttaa muitakin julkkiksia antikristuskalsareissaan. Pisnesnero ja multitalentti.  Suunnittelee  kalsareiden lisäksi kantoraketteja, muovipusseja, haaraliikettä ja firmoja kuuhun. On kaikkea sitä mitä joku haluaa jos vain saa antikristuksen kuvan esille.

4. 10 vuotta nuoremman nakoinen äitini. Eläkelainen, rahanpanija ja esittelija ja harrastaa ottoja ja panoja pikapankilla. The Paijathameen sailorehun perintoprinsessa v. 1973.

5. Mälli, Visa (Credit, Reijo) Ammatti: Sulhanen, Raatokarpanen, Intopentti, Levynasettaja, My Darling Alien Expressen Sponsor. Katosi tsernopililäisesta hoitokodista vuonna 2015 ja joitain havaintoja tehty, pääsääntöisesti rähmällään Teuvon edessa. 

6. Herkku Makiainen. Director Coitus ja Demonien ajaja, Vatikaani.  Saattaa olla jotain tekemista Teuvon saastattoman sikiämisen kanssa, koska on Teuvon tavoin elanyt selibathissa viimeiset 40 vuotta. Taivaalla nakyi Teuvon saastattoman syntymän  aikaan Hole-Poppers-komeetta  Päijäthameen kohdalla. Osa-aikainen esitanssijani. Pääsääntöisesti kuitenkin tajuissaan.

7. Louska Ollila, luonnoton ammatti(koe)(tausta)laulaja noin 247 maan Idolsissa. Taivaalla leijuva entiteetti ja esitanssijani. Toiminut mm. Barentsinmerellä öljyntorjuntapuomina ja Teuvon assistenttina mutta valilla pääsee karkuun purtuaan telakoitumisköydet irti patterista.  Huhu kertoo, etta olisi Strut Kotkan feminiininen doppelgänger. Teuvon pitää ensin koolgettaa mitä se sana tarkoittaa. 





8. Rauno, mieheni, Suurin  rakkauteni, jonka tulot ovat samat kuin Mällillä ja joka pilasi Teuvon ja Puli (Puliel) Idyoot-Staduibin eeppisen satumaisen rakkaussuhteen ja jota ei voi unohtaa. Hakkasi ja puri Teuvolta käden täysin suoraan irti ja jota varten Teuvo asetti lahestymiskiellon.

9. Puli (Puliel) Idyoot-Staduib, mieheni, Suurin ja Karismaattisin rakkauteni joka pilasi Raunon ja minun vuosisadan kauneimman parisuhteen ja joka yrittaa jatkuvasti ottaa Teuvoon yhteytta vaikka Teuvo on asettanut korkeimman sanan neuvoston lahestymiskiellon. Hakkasi ja puukotti ja puri Teuvoa päähän seka yritti kaatua Teuvon päälle.

10.  Ammonium Poni-Tampio, mieheni, Suurin ja Komein lyhytrakkauteni eli leasing amour, jonka 10 vuotta nuoremman naköinen äitini liisasi Hiekkajoen Kalasarkilta Teuvon 25-vuotispäiville mutta joka karkasi poliisisaattueessa ennen kuin ehdimme edes harrastaa seksia. Hakkasi ja repi Teuvon upeaita hiuksia. Karkasi torkeiden poliisien avustamana vuonna 2015 ilman lupaani  eika arvostanut yhtään vaikka Teuvo kuvautti itseään pakastepitsojen kanssa Lidlissa vain Ammoniumin takia.

11. Raili Tårta-Räyhälä. Hilluminaatin kaksoisacentti. Toimittaja, joka kirjoittaa Teuvosta mitä Teuvo haluaa ja tekee mitä Teuvo haluaa ilman että Teuvon tarvii kiristää niillä kuvilla ja tiedoilla, mitä Teuvolla on Railista. 

12. Mauri-niminen henkilö. Henkilö ollut Teuvon keikoilla, varasti berverssisesti Teuvon käytetyt kalsarit ja vaati Teuvolta palkkaa. Esineidenheiluttaja ja esitanssijani joka yritti Teuvon siivella julkisuuteen. Oli ensin kaunis muttei seuraavana paivana ollutkaan.

13. Aulis Kyyländer, Osuuskaupalla töissä ja Teuvon pest frend ja esitanssijani. Vetelee hanuria osuuskaupan varastolla ja keikoillani ja juo kaljaa ja polttaa norttia tyoaikana muttei siitä enempaa koska uskollinen. Ja kuuromykkä.

14.  Nisse Mora-Hurmaaja (kayttää vapauduttuaan vain tyttönimeaan Hurmaaja). Eksyttäjä ja ruokakassin asettaja, pään upottaja ja kahdesti rasvattu keikkojen järjestäjä eika maksanut Teuvolle mitään vaan Teuvo joutui sanomaan päivää hanen isokokoiselle vaimolleen ihan ilmaiseksi vaikka oikeasti halusi Teuvoa. 



15. J.Pöhö.  Eksyttäjä, väärä profeetta, ammattirienaaja ja kansakoulunopettaja seka Laittomuuspuolueen perustaja ja hengellinen johtaja . Eksytti Teuvoa metsätiella ja hipelöi Teuvon rauhasia ja kellukkeita laittomasti ja ilmaiseksi.

16. Sihteeri Hönö Virtsanen, entinen esitanssijani ja elimellistentarpeidentyydyttäjäni. Hakkasi Teuvolta lahes jalat irti ja löi useita kertoja ylavartaloon.  Pyrkii Teuvon siivella julkisuuteen. Huojuu. Veti käteensä Teuvo-tatuoinnin. Elinsiirtoammattilainen. Rakastunut epatoivoisesti Teuvoon. 

17. Nuha Immuuninen, entinen esitanssijani ja kermanasettaja. Pyrkii Teuvon siivellä julkisuuteen, Huojuu  ja on tiedostomattaan rakastunut Teuvoon vaikka Teuvo ei välitä ja repi Teuvolta melkein pään irti.

18. Loimi "Innocentius" Lampaanliemi. Very feimus persön. Pyhimys, potkukelkkailija ja  ammattiloikkari. Vatikaanin kristillisen siveysvalvontakomission paallikko. Pyysi Teuvoa lahettamaan kaytettyja kalsareitaan ja kysyy jatkuvasti Teuvolta hengellista ja fyysistä ohjausta käteisellä.

19. Tumppu W.C.Eerikainen. Saniteettiasioiden erikoisosaston päällikköni, toaletingenjöör, joka hoitaa tärkeimmat ja kiireellisimmat vessa-asiani ja hätätapaukset. Vessakuvaajien ja potostoppaajien ykkösketjua. Salakuuntelulaitteiden asettaja ja kemianteollisuuden erikoisneuvonantajani. Latinankielisen sivistyneistön taitaja.

20. Hilma-Fuulia, Denut 2008 -ryhmän esitanssijani, edesmennyt tatini, mrs. Universum 1937,  jota hoidin niin hyvin että han kuoli vasta seuraavana paivana, ennen kuin ehti vieda lottokuponkia Ärrälle vaikka Teuvo käski.

21. Kolina Hikström. Kateellinen epämiehekäs Teuvonmatkija, ja Pyhänteuvonrienaaja, joka ei pääse koskaan Blay boi lehteen eikä edes Tyrkpresseniin koska Teuvokaan ei pääse!

22. Moponi rakas "Bentso". Teuvon tarkein rakkaus ja uskollisin kumppani, jonka kanssa suunnittelen myos menevani naimisiin.



                                                         

5 kommenttia:

  1. No nyt jotenkin olit unohtanut minut lover Teuvo, voin antaa anteeksi jos vetäiset seuraavalla keikallasi "Elandkajärven jään" karvahattupäässä ja puputossuissa. T. Yoor ihquna fanitsu Nomina kiss kiss...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou uuh moi Nomina. En unoha fanejani, kumpaakaan. Mitä vain, peipe!

      Poista
  2. Siinäpä varsinainen kauhukavalkaadi. Siis muut, paitsi Teuvo <3

    Kyllä näkee jo heti ja suoran, että Teuvo on noista kaikkein kaunein, viisain ja menestynein.

    Joko olet hääpuvun tilannut?

    Lööv,
    Principeca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prinssipekka <3 Hauti Coutuuri ompelee sita parahaillaan.Juhla-Mokkapusseista, kun Teuvo halusi jotain mita muilla ei ole.

      Poista
  3. Glamourinen idea tehdä hääpuku kahvipusseista ❤❤❤ Onko pannu vai suodatinjauhatus?

    VastaaPoista